غرفه سازی در نمایشگاه کتاب چه امتیازاتی دارد؟
غرفه سازی یکی از کارهای زیربنایی است که هر برند و کسب وکاری برای نمایش محصولات و خدمات خود در نمایشگاه باید انجام دهد. غرفه محلی برای نشان دادن توانمندی ها و دستاوردهای یک کسب و کار است که استفاده بهینه از پتانسیل های آن می تواند فرصت های جدیدی را پیش روی تجارت افراد بگذارد.
یکی از نمایشگاه هایی که به شکل سالیانه در تهران برگزار می شود نمایشگاه کتاب است که خوشبختانه هر سال با اقبال عمومی بیشتری روبرو می شود. حضور در نمایشگاه کتاب تهران از مهم ترین فرصت هایی است که پیش روی ناشرین و صنعت نشر ایران قرار می گیرد تا بدینوسیله تازه ها و دستاوردهای خود را در معرض دید بازدیدکنندگان و مخاطبان بگذارند. استفاده از پتانسیل فرهنگ دوستی ایرانیان نیز راهکاری موثر در نمایش کسب و کار ناشرین و اهالی فرهنگ و هنر است تا بدین شکل به فرهیختگی در جامعه تعالی بخشند.
استفاده از تجهیزات و استانداردهای روز دنیا در جهت غرفه سازی در این نمایشگاه را شاید بتوان خدمت صنعت و فن به روح متعالی فرهنگ دانست که در نهایت موجب پیشرفت جامعه و برداشتن گام های موفقیت به سوی جلو می شود.
بررسی چالش ها و فرصت های غرفه سازی در نمایشگاه کتاب
غرفه سازی در نمایشگاه کتاب فرصت ها و چالش هایی را روبروی شرکت های غرفه سازی و صاحبان کسب و کار قرار می دهد که ناشرین با استفاده صحیح از آن ها می توانند به اهداف لازم در زمینه ارائه خدمات، کتب و نشریه ها دست پیدا کنند.
طراحی یک غرفه خوب و متناسب با خدمات ارائه شده یکی از چالش های پیش روی غرفه سازی نمایشگاه است که باید پیش از شروع و اجرای پروژه ساعت ها زمان برای رفع مشکلات احتمالی آن صرف شود؛ تنها در این صورت است که می توان به دستیابی به نتیجه مطلوب در روند پروژه امیدوار بود.
استفاده از متریال مناسب در انجام پروژه و ساخت فضایی کارآمد برای عرضه کتب و نشریات نیز در نمایشگاه کتاب از اهمیت بالایی برخوردار است و این موضوع در پروسه ساخت غرفه حتما باید لحاظ گردد. متراژ مناسب غرفه نیز در تاثیر گذاری آن برای مخاطبان از ارزش بالایی برخوردار است، برای کنترل هزینه های ناشی از ساخت و برپایی غرفه در نمایشگاه کتاب بهتر است تعداد مخاطبینی که به غرفه شما مراجعه می کنند در نظر بگیرید. در صورت امکان باید محلی برای پذیرایی افراد و گاه نشستن آن ها در غرفه در نظر بگیرید تا بدینوسیله با ارائه خدمات جانبی مخاطب را مدت زمان بیشتری در کنار کتب و نشریات خود نگهدارید و او را به سمت خدمات و کالای خود بیشتر جذب نمایید.
در ساخت یک غرفه باید المان های ظاهری طراحی را متناسب با موضوع قرار دهیم، بدین معنی که اگر در یک نمایشگاه کتاب حضور پیدا می کنیم باید غرفه ای با نمادهایی از کتاب و یا قلم و کاغذ داشته باشیم تا بتوانیم بدون کلام منظور خود را به ذهن مخاطب برسانیم. بهره گیری از المان های بصری در ساخت غرفه یکی از کارآمدترین راهکارها در زمینه جذب مخاطب هدف است. جذب مخاطب در واقع از اساسی ترین و ابتدایی ترین اهداف برپایی غرفه در یک نمایشگاه است.
استفاده از اصول اولیه نورپردازی و دیزاین مناسب باعث تاثیر گذاری غرفه شما در دید مخاطبان می شود و این باعث بالا رفتن مخاطب و جذب آن می شود.
شرکت رایکا سازان اوج با سال ها تجربه در زمینه ساخت غرفه های نمایشگاهی در رویدادهای داخلی و بین المللی تمامی امور پروژه ای شما در این راستا را از صفر تا صد بر عهده می گیرد. رایکا سازان اوج با بهره گیری از به روز ترین ماشین ها و متخصصین زبده و کارآمد، پروسه ساخت غرفه های نمایشگاهی شما را به صورت مکانیزه و با کیفیت عالی و قیمت تمام شده مناسب به اجرا می رساند.
بی شک یکی از مهم ترین بخش های هر نمایشگاهی را غرفه های آن نمایشگاه تشکیل می دهند، غرفه سازی نمایشگاهی هنری است که به ساخت یک غرفه زیبا، مدرن و پسندیده منجر می شود. غرفه سازی دارای نکات فراوان و مراحل متعددی می باشد، شما می توانید با داشتن یک غرفه زیبا در نمایشگاه به موفقیت های بسیار زیادی برسید. در ادامه با اصول زیبا سازی و همین طور اصول اولیه غرفه سازی بیشتر آشنا می شویم.